Çorlu Emniyet Ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği’nden Emniyete 2 Otomobil

Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne iki otomobil törenle...

Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne iki otomobil törenle hibe edildi. Yardımda bulunan işadamlarına ve hayırseverlere plaket veren dernek Başkanı Yuşa Saldıray Saltoğlu; “Biz iki otomobil aldık, her otomobil için 10’ar personel istiyoruz. Otomobiller için 20 personel talebimiz var, bundan sonra da alacağımız her otomobil için 10 personel isteyeceğiz” dedi.

Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği’nin yapmış olduğu çalışmalarda toplanan paralarla Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne iki otomobil alındı. Toplam 55 bin TL’ye Hyundai Accent Era marka alınan iki otomobil düzenlenen törenle Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman’a anahtarları teslim edildi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ İl Emniyet Müdür Vekili Bülent Şensoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Yuşa Saldıray Saltoğlu, Emniyet Müdürleri ve personeli ile işadamları ve hayırseverler katıldı.

Reklam
Reklam

Düzenlenen kokteylin ardından Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği’ne ayni yardımları bulunan işadamlarına plaket verildi. Dernek Başkanı Yuşa Saldıray Saltoğlu ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman tarafından Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş, Ottoman Halı sahibi Şenol Çolak, İşbilir İnşaat sahibi Fatih İşbilir, Kılıçoğlu İnşaat sahibi Murat Kılıç’a plaket verildi.

Anahtar teslim töreninde konuşan Çorlu Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Yuşa Saldıray Saltoğlu; “Dernek olarak iki otomobil aldık. Her otomobil için 10 personel istiyoruz. İki otomobili Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğümüze hibe ettik. 20 personel Tekirdağ’dan bekliyoruz. Bundan sonra da alacağımız her otomobil için 10 personel isteyeceğiz. Artık bundan sonra Tekirdağ’dan isteğimiz var. Sayın Valimiz Zübeyir Kemelek ve İl Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz’dan personel istiyoruz. İşadamlarımıza ve hayırseverlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Dernek olarak bu bizim ilk etkinliğimiz, bundan sonra çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Plaket töreni ve dernek başkanı Saltoğlu’nun personel talebi içeren konuşmasının ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdür Vekili Bülent Şensoy; “İsteğinizi İl Emniyet Müdürümüz Ali Yılmaz’a ileteceğim” diyerek cevap verdi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne alınan iki otomobili inceleyen Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, direksiyon başına geçti. Otomobilin direksiyonuna geçen Çorlu Kaymakamı Ali Dursun emniyet kemerini takarak İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kısa bir tur attı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz