Çorlu Esnafı Kur'ân Kursu Öğrencilerine Kek Ve Meyve Suyu Ikram Etti

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki tarihî Süleymaniye Camisi'nde açılan yaz Kur'ân kursuna gelen öğrencilere, esnaflar tarafından her...

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki tarihî Süleymaniye Camisi'nde açılan yaz Kur'ân kursuna gelen öğrencilere, esnaflar tarafından her gün kek, gofret, meyve suyu gibi ikramlar yapılıyor. Öğle saatlerinde getirilen ikramlar, kurs hocası tarafından öğrencilere dağıtılıyor. Öğrenciler de cami bahçesindeki ağaç gölgelerinde afiyetle yiyor.

Öğrencilerden Zeynep Meltem, "İkram getirenlere çok teşekkür ediyorum. Hem Kur'ân öğreniyoruz hem de bunları yiyoruz. Kursa gelmeyen arkadaşlarımıza anlatınca birçoğu gelmeye başladı." dedi.

Reklam
Reklam

Yaz Kur'ân kurslarına 24 kız ve 37 erkek öğrenciyle başlanan Süleymaniye Camisi'nde, şu anda yaklaşık 150 öğrenci bulunuyor. Çorlu'da köyler dahil 60 cami ve 22 kursta Kur'ân dersi veriliyor. Yaz kursları, 17 Ağustos 2012 tarihinde sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: