Çorlu Evcil Kanatlı Hayvanlar Sevenler Ve Koruyanlar Derneği Lokali Açıldı

Çorlu`da 20 yıldan bu yana faaliyette bulunan Çorlu Evcil Kanatlı Hayvanlar Sevenler ve Koruyanlar Derneği`nin...

Çorluda 20 yıldan bu yana faaliyette bulunan Çorlu Evcil Kanatlı Hayvanlar Sevenler ve Koruyanlar Derneğinin yeni lokali düzenlenen törenle açıldı. Kuş gösterilerinin de düzenlendiği açılışa dernek üyelerinin yanı sıra meraklıları büyük ilgi gösterdi.

Dernek başkanlığını Aytaç Göçmenin dernek üyeliklerini ise Ufuk Baş, Selçuk Yalın, Ali İhsan Şahinler ve Alpay Ağraşın yaptığı Çorlu Evcil Kanatlı Hayvanlar Sevenler ve Koruyanlar Derneği`nin yeni lokali Şeyhsinan Mahallesi Ruşenler Sokak üzerinde açıldı.

Reklam
Reklam

Dernek binasının yeni lokal açılışına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, , Harb- İş Sendikası Çorlu Şube Başkanı Mustafa Şener de katıldı.

Gelecek kuşakların hayvan sevgisini doyasıya yaşamasını istediklerini belirten Dernek Başkanı Aytaç Göçmen: “Daha önce Çorlu`da gösteri fuarları düzenledik. Hayvan sevgisini halkımızla bütünleştirmek istiyoruz. İnsanlarımızın üzerinde bulunan iş yoğunluğu, yorgunluğunu, stresi bir nebze azaltmak maksadındayız. Bu nedenle daha büyük ve yeni bir dernek lokalini üyelerimize kazandırdık” dedi.

Yeni dernek binasında Çorlunun yanı Trakyaya hatta Türkiye`ye hizmet edeceklerini belirten Başkan Göçmen: “Derneğin kuruluşunun 20. yılı nedeniyle yeni vizyon, yeni lokal hedeflemiştik. Bu hedefimize erişmenin mutluluğunu yaşıyorum. Lokal açılışına katılan herkese, destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde halka açık şekilde icra edeceğimiz bir gösteri de planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: