Çorlu Fatih Koleji Öğrencileri Babalarıyla Okulda Bir Araya Geldi

Tekirdağ Çorlu Fatih Koleji 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında 7. ve 8. sınıf erkek öğrencileri...

Tekirdağ Çorlu Fatih Koleji 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında 7. ve 8. sınıf erkek öğrencileri ve babalarına baba-oğul kahvaltı programı düzenledi.

Veli-öğrenci-okul üçlü diyaloğunun ve öğrenci başarısının artırılması amaçlanan programda konuşma yapan Çorlu Fatih Koleji Okul Müdürü Rahmi Ocak, ''Bu tür organizasyonların okulların işlevini yerine getirmesi açısından fayda sağlıyor. Her yarı döneminin başında baba-oğul kahvaltısı düzenliyoruz. Bu da öğrencilerimizin eğitim ve öğretimine olumlu yansımaktadır'' dedi.

Reklam
Reklam

Baba-oğul kahvaltıya birlikte katılan 8.sınıf öğrenci velilerinden İbrahim Başaran da, ''Yoğun iş temposundan dolayı çoğu zaman çocuklarımızla birlikte bu şekilde nitelikli vakit geçiremiyoruz. Okulumuzun yaptığı bu tür aktivitelerle evlatlarımızla birlikte olmuş oluyoruz. Bu da ailemize olumlu yansıyor ve daha sağlıklı bir aile ortamı olmuş oluyor.'' diye konuştu.

Kahvaltı sonrasında okul öğretmenlerinden Bayram Sivritepe, öğrenci velilerine 'Öğrencilerin Başarısının Arttırılmasında Veliye Düşen Görev' konulu seminer verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: