Çorlu Gölbaşı Parkı, kış mevsiminin güzelliğini yansıtıyor

Çorlu Belediyesi tarafından Önerler Köyü yanında yapılan Gölbaşı Parkı, kış mevsiminin gelişiyle birlikte yeni bir...

Çorlu Belediyesi tarafından Önerler Köyü yanında yapılan Gölbaşı Parkı, kış mevsiminin gelişiyle birlikte yeni bir görüntüye kavuştu.

Çorlu'nun ilk ve tek göletli parkı olma özelliği taşıyan Gölbaşı Parkı'nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda 7 iskele, 1oyun grubu, 2 fitnes takımı, 1 teleferik ve gece aydınlatma lambaları yapıldı. 125 bin m2 alana sahip Gölbaşı Parkı'na çok sayıda ağaç dikildi. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinde üretilen çimler kullanılarak çimlendirme yapıldı. Gölbaşı Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandığında içinde 100 kişilik restaurant-cafe ve kamelyalı piknik masaları ve 3 adet iskele daha yapılacak.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ''En önemli yeşil alan projelerimizden biri olan Gölbaşı Parkı'nda çalışmalarımız önemli ölçüde ilerledi. Çorlumuza yakışan güzel bir doğal park haline getirmeyi hedefliyoruz. İnanıyorum ki Gölbaşı Parkı'nı hizmete açtığımızda halkımızın rağbet göstereceği bir mesire alanı haline gelecek.'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz