Çorlu Halk Eğitim Merkezinden 5 Bin 616 Kursiyere Sertifika

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Faruk Yıldırım, sona eren 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde kurslara katılan...

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Faruk Yıldırım, sona eren 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde kurslara katılan kursiyerlerden toplam 5 bin 616`sının sertifika aldıklarını söyledi.

Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü`nün Ağustos ayının sonu itibariyle 2011 - 2012 eğitim - öğretim dönemini geride bıraktığını Eylül ayı itibari ile ise yeni döneme başladığını belirten Çorlu Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Faruk Yıldırım: “Normal statü ve işbirliği halinde olmak üzere kurslar açtık. Normal statü ile 145, işbirliği halinde açtığımız 279 olmak üzere toplam 424 kurstan normal statülü kurslardan bin 958 kişi, işbirliği halinde açılan kurslardan ise 3 bin 658 olmak üzere toplam 5 bin 616 kursiyer sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlerimiz sertifikalarını aldılar ve 2011 -2012 dönemi sona erdi” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni dönemin 1 Eylül itibariyle başladığını da sözlerine ekleyen Faruk Yıldırım, yeni dönemde şu ana kadar 70`ten fazla kurs açıldığını ilerleyen günlerde açılan kurslara yenilerinin ekleneceğini de ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: