Çorlu Kapalı Spor Salonu açıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yapımına Temmuz 2010’da başlanan Kapalı Spor Salonu'nun açılışı milletvekilleri ve vatandaşların katıldığı...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yapımına Temmuz 2010’da başlanan Kapalı Spor Salonu'nun açılışı milletvekilleri ve vatandaşların katıldığı bir törenle yapıldı.
Törende bir konuşma yapan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, spor salonu hakkında bilgiler vererek, gençliğin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Baysan, "En kutsal yatırım insanlara ve gençliğedir. Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençliğe ve geleceğime yapılacak har yatırım kutsal bir yatırımdır." dedi.
Törene öncesinde törene katılamadığı için kutlama mesajı gönderen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın mesajı okundu, Kılıç mesajında, şöyle dedi: "Sayın Ünal Baysan, Çorlu Kapalı spor salonu açılış davetinize yoğun programımdan dolayı katılamıyorum. Kapalı Spor Salonunu gençlere kazandırdığınız için bizzat şahsınıza ve çalışma arkadaşlarınıza teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım."
Tören, yapılan konuşmalardan sonrasında kesilen açılış kurdelası ile sona erdi. Kapalı Spor salonu açılışına Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri, Faik Öztrak, Emre Köprülü ve Candan Yüceer, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışı yapılan Kapalı Spor Salonu, Çorlu'nun en büyük spor salonu olma özelliğini taşıyor. Salon 7. 043 metrekare arsa üzerinde, 1. 673 metrekare alan üzerinde inşa edildi. Basketbol, voleybol, hentbol maçlarının yanı sıra güreş ve tekvando gibi salon sporlarına da ev sahipliği yapacak.
Projelendirme aşamasında FİBA standartları esas alınan salonun, tabanı uluslararası standartlara uygun parke ile kaplanırken, seyirciler için de portatif tribün bulunuyor. Spor salonunun FİBA tarafından profesyonel karşılaşmalar için kabul edilmiş son normlara uygun olarak ışık sistemi, ağ ve direkler, soyunma odalarını yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz