Çorlu Kom Ekipleri 7 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirdi

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekiplerinin gerçekleştirdikleri...

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekiplerinin gerçekleştirdikleri uygulamalarda iki ayrı kişiden yaklaşık 7 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Çorluda kaçak sigara satışı ile kararlı bir şekilde mücadele veren ve geçtiğimiz gün Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağının da katıldığı basın açıklaması ile 2013 yılının ilk4 ayında ele geçirilen 300 bin paket kaçak sigarayı imha edilmek üzere yakma tesisine gönderen Çorlu KOM ekipleri, iki ayrı şahıstan yaklaşık 7 bin paket kaçak sigara daha ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Çorlu KOM ekipleri R.O.`ya ait araç içerisinde arama gerçekleştirdi. Aramalarda 4 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bir başka olayda ise elindeki valiz ve çuval ile yol kenarında bekleyen kişinin durumundan şüphelenen polis ekipleri, A.K. adlı şahsın taşıdığı çuval ve valizde arama yaptı. Aramalar sonucunda yaklaşık 2 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Böylece Çorlu KOM ekiplerinin önceki gün yaptıkları uygulamalarda ele geçirdikleri sigara miktarı 7 bin pakete ulaşmış oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: