Çorlu Muhtarlar Derneği'nden Bir Dizi Ziyaretler

Çorlu Muhtarlar Derneği; başkan, başkan yardımcıları ve diğer muhtarlar ile birlikte Çorlu’da bir dizi ziyaretlerde...

Çorlu Muhtarlar Derneği; başkan, başkan yardımcıları ve diğer muhtarlar ile birlikte Çorlu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Hafta sonu Tümkasder’in düzenlediği piknik ve sünnet şöleni ile Ergene Samsunlular Derneği'nin Ulaş çamlıkta düzenlediği pikniğe katılan muhtarlar hafta başında da Müsiad yöneticilerini ziyaret etti.

Hafta sonu Tümkasder derneğinin Esetçe piknik alanında düzenlemiş olduğu toplu sünnet ve piknik şölenine katılan muhtarlar derneği yöresel kültürün güzellikleri ve yiyeceklerde ki lezzetlerle bir araya gelen Kastamonu halkı ve ziyaretçiler ile doyasıya eğlendi.

Reklam
Reklam

Dernek üyeleri daha sonra Ergene Samsunlular Derneği'nin Ulaş çamlıkta düzenlemiş olduğu pikniğe katıldı. Bu etkinlikte de Samsunlular ile bir arada olan Çorlu Muhtarlar Derneği pikniğe katılımda bulundukları için Ergene Samsunlular Derneği tarafından teşekkür edildi.

Yeni hafta ile ziyaretlerine devam eden Çorlu Muhtarlar Derneği Müsiad yöneticilerini yeni binalarında ziyaret etti. Müsiad şubesinin yeni kurulmuş olmasından dolayı başkan Oktay Dede'yi ve yönetim kurulunu tebrik ettiler. Her iki dernek yöneticileri Çorlunun sorunları ve çözümleri üzerine görüş bildirdiler Türkiye’nin gündemini dolduran konuları; derneğin sınırlarının büyüklüğünü ve üyelerinin geniş portföyünden işlevselliklerinden bahsettiler. Gelecek günlerde projelerde birbirlerine destek olmak üzere sözleştiler Müsiad Derneği başkanı muhtarlara etkinlik yapmak istediklerinde, yer sorunu olursa şubelerindeki imkanları kendilerine sunabileceklerini muhtarlara; teklif ettiler. Ziyaretten dolayı Müsiad yönetimi memnuniyetlerini bildirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: