Çorlu Müzik Derneğinden Konser

Çorlu Müzik Derneği Avni Anıl Sanat Merkezi tarafından konser düzenlendi. Ücretsiz olarak düzenlenen konsere vatandaşlar...

Çorlu Müzik Derneği Avni Anıl Sanat Merkezi tarafından konser düzenlendi. Ücretsiz olarak düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çorlu Müzik Derneği Avni Anıl Sanat Merkezi Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salon koltuklarının tamamının dolduğu konseri pek çok kişi merdivenlere oturarak ya da ayakta izlemek zorunda kaldı.

Çorlu Müzik Derneği Başkanı Hasan Kayanın sunuculuğunu, Gülden Kayanın ise şefliğini üstlendiği konserde Çorlu Müzik Derneği Avni Anıl Sanat Merkezi üyeleri solo ve koro olarak şarkılar seslendirdiler. Şarkılara Memduh Şevket Esendal Sahnesini dolduran vatandaşlar da zaman zaman eşlik ettiler:

Reklam
Reklam

Çorlu Müzik Derneği Avni Anıl Sanat Merkezi tarafından düzenlenen konseri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da izledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: