Çorlu Polisi`nden Trafik Denetimleri

Çorlu`da yol uygulamaları gerçekleştiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliği ekipleri...

Çorlu`da yol uygulamaları gerçekleştiren Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro amirliği ekipleri kusurlu görülen araçlar ve sürücülerine ceza yağdırıyor.

Çorlu şehir merkezindeki trafik akışını düzenleyen, usulsüz parklara müsaade etmeyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri şehir giriş ve çıkışlarında da yol kontrolleri yaparak kusurlu görülen araç sürücülerine ve araçlara ceza tatbik ediyor.

Çorlu şehir merkezinin yanı sıra şehrin giriş ve çıkışlarında denetim yapan polis ekipleri yük taşıyan araçlar, ticari araçlar, servis araçları ve hususi araçları kontrol ediyor. Araç ve sürücülerin evraklarını kontrol eden polis ekipleri kusurlu görülen sürücülere ceza tatbik ediyor. Trafiğe çıkmasına mani durum bulunan araçları da trafikten men eden polis ekipleri araçları otoparka çektiriyor.

Reklam
Reklam

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`nün önceki gün 2 ayrı uygulama noktasında gerçekleştirdiği kontrollerde toplam 19 araç sürücüsüne bin 686 TL ceza tatbik ettikleri belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: