Çorlu Sanayispor Yönetim Kurulu Başkanı Çimen:

Çorlu Sanayispor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çimen, parayla transfer yapmak yerine altyapıdan genç futbolcu yetiştireceklerini söyledi.

Çorlu Sanayispor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çimen, parayla transfer yapmak yerine altyapıdan genç futbolcu yetiştireceklerini söyledi.

Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni oluşturulan yönetimle önemli kararlar aldıklarını ve ciddi adımlar atmaya hazırlandıklarını ifade etti.

Çorlu Sanayispor'un, Tekirdağ Süper Amatör Ligi, U-19 Ligi ve U-17 Ligi'nde mücadele edeceğini dile getiren Çimen, "Bu yıl yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni genç futbolcu kadromuzla liglere hazırlanıyoruz. Yeni yönetimimiz ile ciddi kararlar alarak önemli adımlar atacağız. Tekirdağ Süper Amatör Küme takımımız için çıkartacağımız ekip haricinde, U-19 ve U-17 liglerinde de takımlarımız mücadele edecek. Bu yıl yeni yönetim ve teknik heyetimizle birlikte parayla transfer yapmak yerine, alt yapıdan genç futbolcular yetiştireceğiz. Böylelikle, bölgemizdeki kabiliyetli gençlerimizi de değerlendirip ilerisi için önlerini açmış olacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: