Çorlu Şifa Trakyagücü 3. Lig`de

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grupta yer alan Çorlu temsilcisi Çorlu Şifa Trakyagücü kendisi...

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grupta yer alan Çorlu temsilcisi Çorlu Şifa Trakyagücü kendisi için bölgesel ligin son maçında Çorlunun bir diğer temsilcisi Çorlu Belediyesporu 91-80lik skorla geçerek adını bir üst tura yazdırdı. Çorlu Şifa Trakyagücü 2. Lige yükselebilmek için 3. Lig gruplarında mücadele verecek.

EBBL 10. Grupta adını bir üst tura yazdıran İstanbul DSİ ve Yeşilyurt takımlarının ardından 3. Lige yükselecek olan 3. takımın belirleneceği maçta Çorlu Şifa Trakyagücü, Çorlu Belediyesini ilk yarısı başa baş geçen ve bir ara skora 58 - 58lik dengenin geldiği maçta 91 - 80 mağlup etmeyi başardı. Çorlu Kapalı Spor Salonunda oynanan maçlarda sadece İstanbul DSİ takımına şansız bir şekilde yenilen Çorlu Şifa Trakyagücü, Çorlu Belediyesini de yenerek adını 3. Lige yazdırmayı başardı.

Reklam
Reklam

Çorlu Kapalı Spor Salonu`nda oynanan maçın son düdüğünün ardından Çorlu Şifa Trakyagücü takımının oyuncuları, teknik heyet ve yöneticileri büyük bir sevinç yaşadılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: