Çorlu Smmo İftarda Buluştu

Çorlu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine oda yönetici...

Çorlu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleri iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine oda yönetici ve üyelerinin yanı sıra davetliler de katıldı.

Çorlu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasınca düzenlenen iftar yemeğine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, TÜRMOB Genel Sekreteri Yücel Akdemir, Çorlu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Otsekin, SGK Çorlu Müdürü Remzi Altındağ, Tekirdağ Serbest Muhasebeci ve Mali, Müşavirler Odası Yöneticileri, Çorlu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetici ve üyeleri katıldılar.

Reklam
Reklam

İftar yemeğini üyeler arasındaki kaynaşma ve birlikteliği arttırmak için düzenlediklerini söyleyen Çorlu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Otsekin, Çorlu SMMO üyelerine ve konuklara iftar yemeğine katıldıkları için teşekkür ettiğini belirtti. Otsekin, oda olarak bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini de ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: