Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güleroğlu: "Çorlu, akredite olarak A kategorisine giren 12. oda oldu"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu, odanın akredite olarak A kategorisine giren 12. oda olduğunu bildirdi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu, odanın akredite olarak A kategorisine giren 12. oda olduğunu bildirdi.

Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen Güleroğlu, burada yaptığı açıklamada, Çorlu olarak önemli bir adım attıklarını belirterek, "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, akredite olarak A kategorisine giren 12. oda oldu. Bundan sonra odamız bu akreditasyon sayesinde, daha büyük, daha köklü ve uluslararası projelere imza atabilecek" şeklinde konuştu.

Bir yıl içinde 11 farklı projeyi hayata geçirdiklerini, Trakya Bölgesi'nde kamu kurum ve kuruluşları içinde projesi KOSGEB tarafından kabul edilen ilk kurum olduklarını vurgulayan Güleroğlu, "Şu anda, 758 tanesi sanayi kuruluşu olmak üzere toplam 5 bin 480 üyemiz bulunuyor. Çorlu'nun bir çok problemini biliyor ve onların çözümü için resmi kurumlarla kontak kuruyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Güleroğlu, Çorlu'da, resmi kurumlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir üniversite yapılması için ortak bir fikre sahip olduklarını da belirterek, şunları kaydetti:

"Çorlu, bilindiği gibi Türkiye geneline bakıldığında birçok ilden daha büyük bir ilçe. Bunun içindir, yıllardır Tekirdağ'ın gölgesinde kaldı. Şimdi Çorlu'dan 3 milletvekili çıkarttık. Bundan sonra işlerin biraz daha değişeceğine inanıyorum. Çorlu'nun, hak ettiği değeri yakında alacağını düşünüyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: