Çorlu'da Hasarlı Köprü Trafiğe Kapatıldı(Fotoğraflı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Çorlu Deresi üzerindeki Sarılar Köyü'ne geçişi sağlayan Sarılar Köprüsü, yağışın yarattığı hasar nedeniyle araç ve yaya trafiğine

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Çorlu Deresi üzerindeki Sarılar Köyü'ne geçişi sağlayan Sarılar Köprüsü, yağışın yarattığı hasar nedeniyle araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Köye ulaşım, Çorlu-Muratlı yolundan sağlanıyor.

Çorlu ve köylerinde son günlerde etkili olan yağış nedeniyle dere sularının yükselmesi, Sarılar Köyü'ne Sağlık Mahallesi'nden alternatif ulaşım yolunu sağlayan Sarılar Köprüsu'nün ağır hasar görmesine neden oldu.

Bu nedenle köprü, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Köye ulaşım, Çorlu-Muratlı yolundan sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Köprüden Sarılar Köyü'ne geçmeye çalışan bazı vatandaşlar, köprünün en kısa zamanda onarılmasını istedi.

Belediye yetkilileri, konu ile ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını ve en kısa zamanda çalışma başlatacaklarını kaydetti.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: