Çorlu'da intihar şov

TEKİRDAĞ (İHA) - Çorlu'da, bir eline kuru sıkı tabanca, diğer eline de bıçak alarak sokağa çıkan bir şahıs, intihar etmek istedi.

İntihar edeceğini söyleyen R.Ö'nün cinayet suçuyla arandığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Omurtak Caddesi Çorlu Lisesi önünde eşinden ayrıldığını, yuvasının dağıldığını ve dükkanda yaşadığını söyleyen R.Ö. isimli şahıs, kafasına silahı dayayarak intihar edeceğini söyledi. R.Ö. bir süre sonra olay yerine gelen polisleri peşinden koşturdu.

Görevli komiserin çileden çıkıp "Olduğun yerde dur, dinliyorum ben seni" dediği Öztürk, "Ben devletin polisine silah sıkmam. Benim ailem dağıldı. Şov yapmıyorum. Dükkan içinde yaşıyorum, ben delikanlı adamım" diyerek karşılık verdi. Sakinleşmesi için sigara verdikleri R.Ö.'yü intihardan vazgeçiren polisler, şahsın elindeki kuru sıkı silah olduğunu tespit etti.

Reklam
Reklam

İntihar şov yapan genç adamın polislere önce gerçek mermi gösterdiği ve bu sayede elindeki silahın gerçek olduğuna inandırdığı kaydedildi.

Gözaltına alınarak Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezine götürülen R. Ö.'nün daha önce işlediği bir suç nedeniyle arandığı ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen R.Ö., tutuklanarak cezaevine konuldu.