Çorlu’da Kaza: 1 Yaralı

Çorlu’da Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde seyreden bir otomobil karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarptı. Çarpmanın...

Çorlu’da Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde seyreden bir otomobil karşıdan karşıya geçmekte olan yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yaşlı kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde Havuzlar Mevkii ile Mükerrem Ali Kayan İlköğretim Okulu ışıkla kavşak arasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Çorlu’dan Tekirdağ istikametine gitmekte olan Ö. Y. idaresindeki 59 UU 619 plakalı otomobil, iddiaya göre, karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı kadına çaptı. Kaza sonrasında çevredeki vatandaşlar, polis ve 112 ekiplerinden yardım istedi.

Reklam
Reklam

Çarpmanın etkisiyle yere yığılan ve kanlar içerisinde kalan 60 yaşındaki G. F., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile resmi asayiş ekipleri, trafiği kontrollü olarak sağlarken kazaya karışan sürücüyü gözaltına aldı.

Kazaya karışan sürücü Ö. Y. ifadesi alınmak üzere Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. Otomobil çekici ile otoparka kaldırılırken yaralanan G. F.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle başlatılan soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: