Çorlu'da Ödüllü Resim Yarışması

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Gülbin Dubaz, dernek olarak her yıl resim, fotoğraf ve...

Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Gülbin Dubaz, dernek olarak her yıl resim, fotoğraf ve şiir kategorilerinde düzenledikleri ödüllü yarışmayı 2013 yılı için sadece resim kategorisinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Dubaz. "Yarışmanın konusunu ‘Çevre ile Büyümek’ olarak belirledik. Uyandığımız her sabah, aldığımız her nefes, hayata attığımız her adımla büyümekteyiz. Hayallerimizle, ailelerimizle, aşklarımızla, umutlarımızla, bizi çepeçevre saran doğa ile büyürüz. Bizlerle birlikte büyüyen çevremizin, sanatçı ruhundan yansımalarını bekliyoruz.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılacak eserlerden her biri için 20 lira katılım ücreti alınacağını belirten Dubaz, bu ücretle yarışmacılar adına kayıtlı birer fidan dikileceğini ifade etti.

Yarışmanın seçici kuru, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve ressam Prof. Dr. Gülten İmamoğlu, Kırklareli Üniversitesi öğretim görevlisi ve ressam N. Ayçe Çevikelli, Trakya Üniversitesi öğretim görevlisi ve ressam Dr. Deniz Gökduman, ressamlar Sibel Çakar ve Günseli Ayan, Çevre Gönüllüleri Derneği Temsilcisi Bedri Selvi'den oluşuyor.

Yarışmada birinci olana 2 bin lira, ikinciye bin 500 lira, üçüncüye bin lira para ödülü verilecek. Yarışmaya katılmak isteyenler daha geniş bilgiyi derneğin www.corlukultursanat.org.tr internet sitesinden alabilecek.

Yarışma, Çorlu Belediyesi, Mavi Boncuk Organizasyon ve Özgür Color'un katkılarıyla yapılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz