Çorlu'da Sağanak Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Çorlu ilçesindeki sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor.

Çorlu ilçesindeki sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor.

Çorlu'da, sağanak yağış nedeniyle şehir içindeki Omurtak Caddesi, Arslan Sokak ve Bulvar yolu gibi ana arterlerde, trafikte aksamalar yaşanıyor.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaşanan sorunu azaltmak için çalışmalarını arttırarak trafiğin tıkandığı yerlerde akışı hızlandırmak için yaya ekip görevlendirdi.

Yağış nedeniyle, ilçenin Hıdırağa Mahallesi'ndeki alçak kesimlerde kalan gecekondularda sel ve su baskınlarına karşı tedbirler alınırken, yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise iş merkezi ve dükkanların tentelerinin altlarında yağışın etkisini azaltmasını bekledi.

Reklam
Reklam

Meteoroloji yetkilileri, Çorlu'da hava sıcaklığının 16 derece, rüzgarın ise saatte 28 kilometre hızla estiğini belirterek, yağışın aralıklarla devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: