Çorlu'da Şiddetli Rüzgar Ağaçları Devirdi, Çatıları Uçurdu

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde sağanak yağmurun ardından etkili olan şiddetli rüzgar ağaçları devirirken, çatıları uçurdu. Tekirdağ aniden bastıran

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde sağanak yağmurun ardından etkili olan şiddetli rüzgar ağaçları devirirken, çatıları uçurdu.
Tekirdağ aniden bastıran yağmur yağışı ve sonrasındaki şiddetli rüzgar günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak yağmurla birlikte sokaklar kısa sürede göle döndü. Yağmurun ardından etkili olan şiddetli rüzgar ise bir çok ağacı devirdi. Rüzgar Çobançeşme Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki 3 apartmanın çatısını uçurdu. Bir işyerinin vitrin camı kırılırken, çok sayıda araçta hasar meydana geldi.
Şiddetli rüzgar nedeniyle büyük korku yaşadığını anlatan Fethiye Demirtaş, "Kısa sürede göz gözü görmemeye başladı. Her şey kalkmaya başladı. Hortum gibi bir şey. 'Allah gidiyoruz' dedim. Camlar açılıp kapanmaya başladı. Öğretmenler odasında ne varsa uçtu. Baktım sonra okulun tabelası uçtu. Çok kötüydü" dedi. Polis ve itfaiye ekiplerince hasarlı işyerlerinde inceleme başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: