Çorlu`da Uyuşturucu Operasyonu

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekipleri gerçekleştirdikleri...

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (Çorlu KOM) ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda bin adet uyuşturucu nitelikli hap ve 500 gram esrar maddesi ele geçirdiler. Olayla ilgili olarak biri 18 yaşından küçük 3 kişi gözaltına alındı.

Çorlu ilçe merkezinde uyuşturucu madde satışı yaptığı değerlendirilen kişileri takibe alan Çorlu KOM ekipleri yapılan incelemeler ve araştırmalar sonunda 59 YZ 834 plakalı otomobili durdurarak arama gerçekleştirdi. Aramalar neticesinde otomobilin zula tabir edilen gizli bölmelerinde bin adet uyuşturucu nitelikli hap ve 500 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere Çorlu KOM ekiplerince el konuldu. Otomobilde bulunan D.A. (19), R.A. (26) ve Ş.A. (16) polis ekiplerince gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan 3 şüpheli sorgulanmak üzere Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne götürüldü. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: