Çorlu'daki Camilerin Cemaatinde Artış Oldu

Çorlu Müftüsü Mehmet Bican, ramazan ayında cami cemaatlerinde artış olduğunu bildirdi.

Çorlu Müftüsü Mehmet Bican, ramazan ayında cami cemaatlerinde artış olduğunu bildirdi.

Bican, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının her yıl olduğu gibi bereketli geçtiğini ifade ederek, bu yıl camilerde doluluk oranının önceki yıllara göre daha fazla olduğunu söyledi. Çorlu'da, 3'ü mescit 29 ibadethanede teravih namazının kılındığını belirten Bican, "Ramazan ayının bereketi ve getirdiği kardeşlik, barış, hoşgörü, bütün Müslüman alemini olduğu gibi Çorlu halkını da sardı. Şu an tadilatta olan bir camimiz dışında ibadete kapalı camimiz bulunmuyor. Halkımız, bütün camilerimizde teravih namazına yoğun katılım gösteriyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Camilerdeki sohbet ve konuşmalarda, "selam" konusunu işlediklerini belirten Bican, "Görüyoruz ki, halkımız birbirine çok fazla selam vermiyor ve selamdan uzak kalıyor. Bunun önüne geçebilmek için, halkımıza her seslenişimizde, selamın ne kadar önemli olduğunu, insanların birbirine selam vermelerinin büyük bir hoşgörü ve vazife olduğunu işliyoruz" dedi.

Muhabir: Ergin Akgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: