Çorlu`daki Havzalılar Piknikte Buluştu

Çorlu`da ikamet eden Havzalıların bir araya gelmesi ile oluşturulan Havzalılar Grubu, düzenlenen piknik etkinliğinde bir...

Çorlu`da ikamet eden Havzalıların bir araya gelmesi ile oluşturulan Havzalılar Grubu, düzenlenen piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Çorlunun yanı sıra Çerkezköye bağlı Kapaklı Beldesinde ikamet eden Havzalılar, Kapaklıda Kazak Gölü Mesire alanında piknik için bir araya geldi. Havzalılar Grubu üyelerinin yanı sıra ailelerinin de katıldığı piknikte gün boyu eğlendiler.

Organizasyonuna katılımın yüksek olmasından dolayı duydukları mutluluğu ve memnuniyet idile getiren Çorlu Havzalılar Grubu üyeleri, benzer ve farklı organizasyonları sıklıkla tekrarlamak istediklerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: