Çorluspor Kümede Kaldı

Tekirdağ Süper Amatör Küme`de Çorlu Gençlerbirliğispor`un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından ligden düşen takımlar da belli...

Tekirdağ Süper Amatör Kümede Çorlu Gençlerbirliğisporun şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından ligden düşen takımlar da belli oldu. Son hafta maçlarının ardından Ulaş Belediyespor ve Sitespor Tekirdağ Süper Amatör Lige veda ederek 1. Amatör Kümeye düştüler.

Çorlu General BAsri Saran Stadyumunda oynanan maçta ligden düşecek takımın belli olacağı maçta 18 puanlı Çorluspor ile 15 puanlı Ulaş Belediyespor karşı karşıya geldi. Maç başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erinde Süper Amatör Lige bu sezon yükselen Ulaş Belediyespor 16 puanla son sırada kaldı ve lige veda etti. Puanını 19`a yükselten Çorluspor ise sezonu 7. sırada tamamladı.

Reklam
Reklam

Tekirdağ Süper Amatör Lig`de küme düşen ikinci takım ise Çerkezköy temsilcisi Sitespor oldu. Geçtiğimiz yıl küme düşmekten averajla kurtulan Sitespor bu yıl küme düşme hattının 1 puan gerisinde kalınca lige veda etmek zorunda kaldı.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçların ardından şampiyonluğunu ilan eden Çorlu Gençlerbirliğispor, bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige yükselebilmek için statü gereği bu ligi alt sırada tamamlayan Tekirdağ temsilcisi olan Çerkezköyspor ile baraj maçı oynayacak. Çorlu temsilcisi bu maçı kazanması durumunda Bölgesel Lige yükselecek.

Baraj maçı önümüzdeki günlerde Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunca belirlenecek, gün, saat ve sahada Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çerkezköyspor takımları arasında oynanacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: