Çorum-Ankara yolunda kaza: 3 ölü

ÇORUM (İHA) - Çorum-Ankara Karayolu'nun 72. kilometresinde hatalı sollama yapan bir otomobilin yolcu otobüsüyle çarpışması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum'un Sungurlu İlçesi yakınlarında saat 03.35 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Sungurlu İlçesi'nden Kırıkkale istikametine gitmekte olan Ali Türk (40) yönetimindeki 06 ZIE 24 plakalı özel otomobil, karşı yönden gelmekte olan Salim Köroğlu yönetimindeki 31 S 0177 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Aydın Türk (16) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Ali Türk (40) ile otomobilde bulunan Bahattin Çiftçioğlu (14) ve Sevim Türk (34) ağır yaralandı. Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Reklam
Reklam

Ağır yaralı olarak Çorum Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan Bahattin Çiftçioğlu (14) ve Ali Türk (40) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan ve Yoğun Bakım Servisi'nde bulunan Sevim Türk'ünde hayati tehlikesinin devam ettiği, kazanın otomobilin hatalı sollama ve şerit ihlali yapmasından kaynaklandığı bildirildi.