Çorum Belediyesi Halk Günü Toplantısı

ÇORUM (A.A) - Çorum Belediyesi'nce haftalık düzenlenen halk günü toplantılarına devam ediliyor.

ÇORUM (A.A) - Çorum Belediyesi'nce haftalık düzenlenen halk günü toplantılarına devam ediliyor.

Turgut Özal İş Merkezi Meclis Toplantı Salonu'ndaki halk günü, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Candan, katılımcı vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Toplantıya katılan vatandaşlardan Tekin Buğa yaklaşık 8 yıl cezaevinde kaldıktan sonra şartlı tahliye ile 6 ay önce salıverildiğini belirtti.

Evli ve bir çocuk babası olduğunu, eşinin ikinci çocuklarına hamile olduğunu ifade eden Buğa, sabıkasından dolayı herhangi bir iş bulamadığını ve ailesiyle birlikte ekonomik yönden zor günler geçirdiklerini vurgulayarak, iş talebinde bulundu.

Reklam
Reklam

Candan, Buğa'nın İŞKUR İl Müdürlüğü'ne müracaatta bulunması gerektiğini dile getirdi.

Gülcan Saçan adlı vatandaş ise eşinin işsiz olduğunu ifade ederek, belediyeden kömür yardımı talebinde bulundu.

Candan'da, Saçan'ın talebini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın karşılayabileceğini, bu nedenle kendisinin bu birime başvurması gerektiğini anlattı.

Toplantıya diğer katılanların da taleplerini not alan Candan, gereğinin yapılması için ilgili birimlere talimat verileceğini söyledi.

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: