Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Araç Parkını Genişletiyor

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, itfaiye müdürlüğüne alınan ve son teknoloji ile donatılı 2 milyon lira değerindeki itfaiye aracının tanıtımını gerçekleştirdi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, itfaiye müdürlüğüne alınan ve son teknoloji ile donatılı 2 milyon lira değerindeki itfaiye aracının tanıtımını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hürriyet Meydanı'nda, itfaiye müdürlüğünün araç parkına kazandırılan itfaiye aracının tanıtımında yaptığı konuşmada, yerden 42 metre yüksekliğe uzanabilen merdiven uzunluğu ile aracın, bölgenin en uzun merdivenli itfaiye aracı unvanına sahip olduğunu belirtti. Vergileri dahil belediyeye 2 milyon liraya mal olan aracın önemli bir boşluğu dolduracağına dikkati çeken Külcü, aracın yüksek katlarda meydana gelebilecek olası yangın olaylarına müdahalenin kısa sürede gerçekleşmesine vesile olacağını ve ekiplere de bu yönüyle kolaylık sağlayacağını kaydetti. Külcü, "İtfaiye müdürlüğümüze kazandırdığımız son teknoloji ile donatılan araç, Ankara'dan Sarp sınır kapısına kadar olan bölgemizde, en uzun merdivene sahip araçtır. Bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan onur duyuyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: