Çorum Belediyesi’nden 5 Litre Atık Yağ Getirene 1 Litre Yağ Hediye

Çorum Belediyesi hayata geçirdiği “Çevreyi Koruma” projesi kapsamında bundan 5 litre bitkisel atık yağ toplayan...

Çorum Belediyesi hayata geçirdiği “Çevreyi Koruma” projesi kapsamında bundan 5 litre bitkisel atık yağ toplayan herkese 1 litre ayçiçek yağı hediye edecek.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 1 litre katı atık yağın 1 milyon litre suyu kirlettiğine dikkat çekti. Çorum Belediyesi olarak yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini dile getiren Külcü, bundan sonra 5 litre bitkisel atık yağ toplayan herkese 1 litre ayçiçek yağı hediye edeceklerini belirtti. Külcü, amaçlarının gelecek nesillere daha güzel ve temiz bir çevre bırakmak olduğunun altını çizdi.

Reklam
Reklam

Külcü, atık yağ toplayan vatandaşların kendilerine 444 28 45 nolu telefondan ulaşıldığında evlerden alınacağını sözlerine ekledi.

Külcü, konuşmasının sonunda belediyeye 5 litre atık yağ getiren bayanlara 1 litre yağ hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: