Çorum Belediyesi'nden Klasik Gitar Dinletisi

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlerinin mart ayı etkinlikleri klasik gitar dinletisi ile başladı....

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlerinin mart ayı etkinlikleri klasik gitar dinletisi ile başladı.

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konserde Murat İşbilen grubu, Osman Ünsal Taşcı ve öğrencileri canlı performanslarıyla dinleyenleriyle buluştu. Uzun yıllar flamenko müziği ile uğraşan ve klasik gitar müziğinin sevilmesi için müzisyen arkadaşlarıyla birlikte konserler veren Murat İşbilen, konserde kendi bestelerinin yanı sıra anonim, İspanyol ve Aşık Veysel'den bestelere de yer verdi.

Reklam
Reklam

Çorumlu ünlü gitarist Osman Ünsal Taşçı ve öğrencileri de programda birbirinden güzel eserleri gitar eşliğinde çaldı.

Programda müzikseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan gruba İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz