Çorum Belediyesi'nden "saklama Paylaş" Kampanyası

Çorum Belediyesi'nce ihtiyaç sahibi öğrenci ve çocuklar için oyuncak ve kitap toplanılması amacıyla "saklama paylaş" kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Çorum Belediyesi'nce ihtiyaç sahibi öğrenci ve çocuklar için oyuncak ve kitap toplanılması amacıyla "saklama paylaş" kampanyası başlatıldığı bildirildi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin sosyal sorumluluk hassasiyetini gözeterek, "saklama paylaş" adıyla bir kampanya başlattıklarını belirtti. Kampanya kapsamında, kent merkezindeki işlek bölgelere 4 adet oyuncak ve kitap toplama kutuları yerleştirdiklerini ifade eden Külcü, hedeflerinin, evlerde kullanılmayan oyuncak ve kitapları toplamak olduğunu kaydetti. Toplanan kitap ve oyuncakların ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını dile getiren Külcü, şunları kaydetti: "Evlerde kullanılabilir durumdaki kitap ve oyuncakların çöpe atılmasını önlemek istiyoruz. Bu şekilde de halkımız arasında farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Bu oyuncak ve kitaplar çöpe atılmasın, ihtiyacı olanlara ulaştırılsın istiyoruz. Bu amaçla başlattığımız oyuncak ve eski kitap toplama kampanyasını hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz." Külcü, ilk etapta 4 bölgeye yerleştirilen kutuların arttırılabileceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: