Çorum Belediyespor, Teknik Direktör Öztabağ Ile Anlaştı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor, teknik direktör arayışında Hakkı Öztabağ ile anlaşma sağladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çorum Belediyespor, teknik direktör arayışında Hakkı Öztabağ ile anlaşma sağladı. Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül'ün belediyedeki makam odasında gerçekleşen törende, PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da uzun süre antrenörlük yapan Hakkı Öztabağ ve kaleci antrenörü Abdullah Gerz ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Gül, törende yaptığı açıklamada, Sedat Özbağ ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışına girdiklerini belirterek, araştırmalar sonucunda olumlu referans aldıkları Hakkı Öztabağ ile yola devam etmeye karar verdiklerini söyledi. Anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Gül, şunları kaydetti: "Hakkı hocayla ilgili çok olumlu referanslar aldık. Teknik direktörlük yapmaması tek eksiği olan hocamızın, çalışma isteği ve azmi bizleri umutlandırıyor. 'Risk olmadan rızk olmaz' sözü doğrultusunda hareket ettik ve hocamıza güvendik, anlaşma sağladık. 140 bin nüfuslu Bolu'nun takımı Boluspor 1. ligde oynarken Çorum'un hala 3. ligde olmasını kabul edemiyorum. Biz de bunu başarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." Teknik direktör Öztabağ da kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, başarıyı yakalamak için Çorum Belediyespor'a geldiğini vurguladı. Çorum Belediyespor'un, grup lideri Düzyurtspor ile oynadığı maçı tribünden izlediğini ve takımı tanıdığını ifade eden Öztabağ, "Takım, iyi bir kadroya sahip. Başarılı olamamasının nedenlerini bulup, ona göre çözümler üreteceğiz. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: