Çorum Gaz, Van'daki depremzedeler için tüp toplama seferberliği başlattı

Çorum Gaz tarafından, Van'da meydana gelen deprem için tüp toplama seferberliği başlatıldı. Çorum Gaz Genel...

Çorum Gaz tarafından, Van'da meydana gelen deprem için tüp toplama seferberliği başlatıldı. Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, Van'da meydana gelen depremin kendilerini de çok üzdüğünü belirterek, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın deprem bölgesinde ısıtıcı cihazlara ihtiyaç olduğunu ifade ettiklerini ve kendilerinin de bu konuda proje geliştirdiklerini söyledi.
Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, açıklamasında, doğalgaz verdikleri abonelerden katalitik soba, tüp, dedantör ve ocakları talep ettiklerini belirterek, kullanılmayan bu malzemelerin de şirket tarafından tamir ve bakımı yapıldıktan sonra Van'a gönderileceğini söyledi. Kahraman, şöyle dedi:
''Türkiye'de yaşanan bu birliktelikte biz de şirket olarak doğal gaz abonelerimizden, kullanılmayan özellikle tüpleri istiyoruz, biz o toplanan tüplerin bakımını yaptıracağız ve doldurarak Van'a göndereceğiz.'' dedi.
Projenin, 5 il ve 9 ilçede başlatıldığını belirten Kahraman, vatandaşların bu konuda hassas olması gerektiğini belirtti. Yardım etmek isteyen vatandaşların 444 0 187 numarasından kendilerine ulaşabileceklerine değinen Kahraman, el birliği yapılan şu günlerde herkesin üzerine düşeni yapacağına inandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz