Çorum İl Özel İdaresi'nden Eğitime Destek

 Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Bayat ve Oğuzlar ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla eğitime katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan, Bayat ve Oğuzlar ilçelerinde gerçekleştirilen çalışmalarla eğitime katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, İl Özel İdaresi'nin Bayat ilçe merkezinde bulunan Atatürk İlkokulu'nun yapım işini tamamladıklarını, Oğuzlar İlçesi'nde ise Anadolu Öğretmen Lisesi ve pansiyonunun tadilat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Eğitim ve öğretim yatırımlarına hızla devam ettiklerini vurgulayan Arslan şunları kaydetti: "Oğuzlar Anadolu Öğretmen Lisesi ve öğrenci pansiyonunun son yapılan çalışmalarla daha modern bir hale getirilmesi sağlanmıştır. Bu iki binamız için yürüttüğümüz yatırımın maliyeti 373 bin liradır. Ayrıca Bayat ilçemizde tamamlanan 18 derslikli Atatürk İlkokulu'nun maliyeti de 1 milyon 740 bin liradır. Bayat'ta yeni hizmet verecek bu okulumuzda, laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, iki adet öğretmenler odası, kantin ve anasınıfı gibi birimler yer almaktadır." Arslan, Özel İdaresi tarafından il merkezi ve ilçelerdeki eğitim faaliyetlerine destek verme çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: