Çorum Mimarsinan Ortaokulu Heyeti Kayseri’de

Çorum İli Alaca İlçesi Mimarsinan Ortaokulu Müdürü Cemalettin Tunç, öğretmen ve öğrenciler ile Kayseri İl...

Çorum İli Alaca İlçesi Mimarsinan Ortaokulu Müdürü Cemalettin Tunç, öğretmen ve öğrenciler ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Elmalı Vali Vekili İbrahim Halil Çomaktekin’i ziyaret etti.

Mimarsinan Ortaokulu idarecilerini ve öğrencilerini ilimizde görmekten duyduğu memnuniyet dile getiren Vali Vekili İbrahim Halil Çomaktekin, Mimar Sinan’ın büyük bir şahsiyet olduğunu belirterek, "Osmanlı Döneminde mimarlığa verilen önem sonucunda inşa edilen önemli yapıtlar gibi günümüzde de gelecek nesillere aktarılacak eserler bırakılmalıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Mimar Sinan’ın tarihe iz bırakan eserler bıraktığını belirten Okul Müdürü Cemalettin Tunç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayelerinde düzenlenen Mimarsinan’ı anma etkinlikleri çerçevesinde bu sene ikinci defa katıldıklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: