Çorum Müftülüğü'nden "umre" Duyurusu

Çorum Müftülüğü, kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşlar için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından umre programı düzenlendiğini bildirdi.

Çorum Müftülüğü, kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşlar için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından umre programı düzenlendiğini bildirdi. Müftülükten yapılan yazılı açıklamada, kutsal topraklara gitmek isteyen vatandaşlar için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 24 günlük umre programı düzenlendiği ifade edildi. Umre programı için 6 Ocak Pazartesi günü kayıt yaptırmaya başlanabileceğinin kaydedildiği açıklamada, kutsal topraklara gitmek isteyenlerin program tercihlerine göre fiyatların en düşük bin 80 avro, en yüksek bin 185 avro olarak belirlendiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: