Çorum OSB Yönetim Kurulu, Vali Başköy, Başkanlığında Toplandı

ÇORUM (A.A) - Çorum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Vali Sabri Başköy, başkanlığındaki ilk toplantısını yaptı.

ÇORUM (A.A) - Çorum Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Vali Sabri Başköy, başkanlığındaki ilk toplantısını yaptı.

Vali Başköy toplantının açılışında yaptığı konuşmada, OSB'yi yeni bir ivme ile daha ileri noktalara taşımak için, yönetim kurulu üyeleriyle beraber ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Toplantı, OSB'nin faaliyetleriyle ilgili gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.

Toplantıda, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Onur, Müteşebbis Heyeti Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yakup Keleş, ÇOSİAD Başkanı Bülent Karadayı ve diğer üyeler yer aldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: