Çorum Polisinden 'Ceza Yeme, Leblebi Ye' Uygulaması

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Trafik Haftası kapsamında sürücülere yönelik, "Ceza Yeme, Leblebi Ye" projesi...

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Trafik Haftası kapsamında sürücülere yönelik, "Ceza Yeme, Leblebi Ye" projesi başlatıldı. Çorum-Samsun karayolundaki uygulamada trafik polisleri, sürücülere hız sınırı, emniyet kemeri gibi konularda uyarıda bulunarak, broşür verdi ve leblebi ikram etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, ''Trafik kurallarına uyulması halinde kazaların çok büyük ölçüde azalacağını biliyoruz. Kazaların birçoğu, kurallara uymamak ve yorgun araç kullanmak gibi sebeplerden meydana geliyor. Emniyet kemeri takan sürücü ve yolcular, bedava hayat sigortası yaptırmış gibi olmaktadır. Uygulamada dağıttığımız broşürde, kentimizin tarihi ve önemli mekanlarını tanıtıyoruz.'' dedi. Uygulama esnasında polislerin uyarısı ve leblebi ikramıyla karşılaşan sürücülerin şaşırdığı gözlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: