Çorum Tabipler Odası’ndan Başkan Külcü’ye Ziyaret

Çorum Tabipler Odası yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Tabipler Odası Başkanı...

Çorum Tabipler Odası yönetimi Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tabipler Odası Başkanı Dr. Ali Yılmaz, doktorların halkın sağlığı için hizmet veren neferler olduğunu, halka hizmet için yetiştirildiklerini söyledi. Yılmaz, konuşmasının sonunda Başkan Külcü’yü 15 Mart’ta yapılacak olan Tıp Bayramı kutlamalarına davet etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, bu tür programların heyecanların tazelenmesine, birlik ve beraberliği pekiştirdiğine dikkat çekti. Külcü, yerel ve yaygın basında sağlık çalışanlarına yapılan şiddete şahit oldukları, bu durumu asla tasvip etmediklerini ifade ederek, “İnsanın her türlü zorluğuna, her türlü sıkıntısına rağmen bir başkasının hayatını, sağlığını tehdit edecek bir tavır içinde olması asla kabul edilebilir bir durum değildir. Bu durum hiçbir şeyle izah edilemez. Bu konuda halkımızın duyarlı davranmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyarette oda yöneticileri Dr. Sakine Candan Merzifonlu, Dr. Mesut Yetkin, Dr. Mustafa Azak ve Dr. Metin Çıtak da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: