Çorum Taksiciler, Minibüsçüler Ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Gayretli:

ÇORUM (A.A) - Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, "Kış lastiği erteleme kararı, yarı römork ve

ÇORUM (A.A) - Çorum Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, "Kış lastiği erteleme kararı, yarı römork ve römorklarının frenleme tertibatı bulunan araçları ilgilendirmektedir" dedi.

Gayretli, yaptığı yazılı açıklamada, araç lastiklerinin kış lastiği olması zorunluluğunun 1 Aralık 2014 tarihine kadar ertelenmesi konusunda bazı yanlış anlaşılmaların ortaya çıktığını belirtti.

TŞOF'un girişimleri sonucu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca başlatılan kış lastiği uygulamasının kısmi olarak ertelendiğini ifade eden Gayretli, "Kış lastiği erteleme kararı, yarı römork ve römorklarının frenleme tertibatı bulunan araçları ilgilendirmektedir. Ticari araçlarda kış lastiği zorunluluğu devam etmekte olup, kış lastiği taktırmayan servis, minibüs ve taksici esnafının biran önce kış lastiklerini taktırmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: