Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda Yok Yok

Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda çiftçiler de aradıkları her şeyi bulmanın sevincini yaşadılar.

Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda, stant açarak tanıtım ve satış yapan firma ve esnaflar satışlardan oldukça memnun, ihtiyaçları olan araç, gereç ve ekipmanlarını tamamlayan çiftçiler de aradıkları her şeyi bulmanın sevincini yaşadılar.

Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nda Yok Yok

Yaklaşık olarak 40 ilden 400 firmanın katıldığı Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda fuarına çiftçiler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazar günü sona ermesi gereken fuar yoğun bir katılımın yaşandığı mahşer yerini, aratmadı.

Reklam
Reklam

Reos Tarım makineleri A.Ş. adına Fuara katılan DYP Konya Eski il Başkanlarından Türkiye’ye örnek İş Kadını Remziye Bayındır sempatik tavırları ile ilgi odağı oldu.

Bayındır “Türkiye’de ki her fuara katıldıklarını ifade ederken, Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarının son zamanlarda çok dikkat çekici olduğunu, Başkent Ankara’yı aratmadığını belirtti.

Çorum’un gelişen bir kent olduğunun altını Çizen Bayındır, Çorum il olarak sanayide de dikkat çekici atılımlar yaptığını ve kendisinden sıkça bahsettirdiğini kaydetti.

Karakaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karakaş’ta Fuara New Holland traktörleri adına katıldıklarını belirtirken, daha fuarın birinci günü 26 traktör satarak önemli bir başarıya imza attıklarını öne sürdü.

Karakaş, "Firmanın 26 yıldır bayisi olduklarını dile getirerek. Yedek parçalarımızın bol ve ucuz olması, çiftçi ve köylü vatandaşlarımızın her türlü talebini yerine getiren çok geniş bir ürün ağına sahip olmamız nedeninin tek tercih sebebi olduğunu, bu yüzden traktör piyasasının yaklaşık olarak yüzde 65'ini ellerinde bulundurduklarına dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Karakaş ve Bayındır iş alanında bol bol sohbet ederek, Çiftçilerin sorunları üzerinde konuştular. Günün anısına hatıra olsun diye de birlikte fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmediler.

Çorum Tarım, Hayvancılık ve Gıda fuarında dikkat çeken diğer isim ise Ölçerler Tarım Makine San.Tic. ve Hayvancılık idi. Kerep Ölçer’e ait firma kendi imalatları olan birbirinden güzel römorkları görücüye çıkardı.

Anında satıldı. Öyle güzel işçiliğin kullanıldığı son teknoloji ile yapılan çift tekerlekli Römorklar stantları gezen çiftçi ve vatandaşların ilgisini çekti.

Yukarı sanayi sitesinde imalat yapan Öçerler 3-4 tonluk tek dingil, 8 tonluk Çift dingil damperli römork, 3-4 tonluk su tankları imalatı yapan firma kullanım garantisi de veriyor.

Fuarda dikkat çeken bir isimde Erkunt Traktörleri Bayii Özoğlu Ticaret sahipleri Ahmet ve Mehmet Özoğlu kardeşlerdi.

Hemen hemen her fuara katılan, her şartta çiftçiye traktör sahibi yapma imkanını sunan Özoğlu Ticaret bizde iddialıyız diyerek çiftçinin her zaman yanında olduklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: