Çorum Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden polise 167. yıl ziyareti

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin...

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre’yi ziyaret etti.

Erol Karadaş, ziyarette yaptığı açıklamada, Necmettin Emre’nin şahsında Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci kuruluş yıl dönümünün kutladı. Emre, milletin huzur ve güvenliğini sağlayan tüm emniyet teşkilatına görevlerinde başarılar diledi.

Emre, "Polis Teşkilatımız 167 yıllık birikimi ile yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunmasının yanı sıra halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi oldukça kritik bir görevi başarıyla yerine getirmektedir. Zaman mefhumu gözetmeksizin huzur ve güvenliğimizin sürekliliği için fedakârca çalışan polislerimiz, devlet ile vatandaş arasındaki diyalogun en önemli basamaklarından birini oluşturmaktadır." dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet çalışanlarının her zaman samimi ve sıcakkanlı yaklaşımlarından duyduğu memnuniyeti ifade eden Emre, şöyle devam etti: "Bunun bir sonucu olarak da asayiş bakımından Türkiye’nin en huzurlu illeri arasında yer almamız bizlere gurur vermektedir. Asayiş, güvenlik ve trafik denetimleri gibi rutin görevlerinin yanı sıra gerçekleştirilen sosyal projeler ve eğitici faaliyetler ile vatandaş-polis işbirliğinin en güzel örneklerinden birine imza atan Çorum İl Emniyet teşkilatı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı enerjiyle başarılı çalışmalarını sürdüreceğine olan inancımızı belirtmek isteriz."

İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ÇTSO yönetimine teşekkür etti.
Teşkilat olarak gerek iş dünyası gerekse vatandaşlarla güzel bir işbirliği sağladıklarını dile getiren Emre, ''Göreve başladığım ilk günden itibaren, sanayici ve iş adamlarımızın memleketleri için ne kadar kaliteli hizmet verdiklerine şahit oluyorum. En büyük kazancımızın da böyle insanlarla çalışmak olduğunu düşünüyorum. Bunun bir sonucu olarak da çeşitli başarılar sağlamamız tesadüf olamaz. Vatandaş-polis işbirliği devam ettiği sürece bu başarının devam edeceğine inanıyorum. '' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: