Çorum Tso Yönetiminden Ziraat Odası’na Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, Ziraat Odası başkanı Mehmet Sayan’a kutlama ziyaretinde...

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, Ziraat Odası başkanı Mehmet Sayan’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, yeniden Ziraat Odası başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı Sayan’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi. TSO ile Ziraat Odası’nın, Çorum’un ekonomik yapısına katkı sağlamak amacıyla kurulan ve hizmet üreten kuruluşlar olduğunu belirten Başaranhıncal, “Sayın Başkanımız, ilimizde tarımsal üretimin artması için, biz de tarımsal ürünlerin sanayide değerlendirerek bu şekilde birbirimize destek olmuş oluyoruz” demiştir.

Reklam
Reklam

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sayan da, önceki dönemde TSO ile koordineli çalıştıklarını, yeni dönemde de aynı koordinasyon ve diyalogun devam etmesini istediklerini belirtti. Sayan, ziyaretlerinden dolayı TSO yönetimine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: