Çorum Valiliği 57 bin maske dağıttı

Çorum Valiliği tarafından Korona virüs tehdidi altında görev yapan kamu görevlileri ile vatandaşlar için 57 bin adet maske dağıtıldı.Çorum Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, "İl merkezi ve ilçelerimizde görevi başında bulunan resmi kurum çalışanlarımıza, merkez belediyemize, vefa sosyal destek gruplarındaki görevlilere, kolluk personeline, evde ödeme yapan PTT görevlilerine, ayrıca pazar ihtiyaçlarını temin için pazarlara gelen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere emniyet görevlilerimize teslim edilmiştir.

Çorum Valiliği tarafından Korona virüs tehdidi altında görev yapan kamu görevlileri ile vatandaşlar için 57 bin adet maske dağıtıldı.
Çorum Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, "İl merkezi ve ilçelerimizde görevi başında bulunan resmi kurum çalışanlarımıza, merkez belediyemize, vefa sosyal destek gruplarındaki görevlilere, kolluk personeline, evde ödeme yapan PTT görevlilerine, ayrıca pazar ihtiyaçlarını temin için pazarlara gelen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere emniyet görevlilerimize teslim edilmiştir. Toplumun büyük bir kesimiyle irtibatta olan bu gruptaki görevlilere maske dağıtımı büyük bir önem arz etmektedir. İhtiyaç halinde maske dağıtımı devam edecektir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz