Çorum'da 2 Milyon TL Değerindeki Iki Proje Ihaleye Çıkıyor

Çorum'un Alaca Belediyesi, 2 milyon TL değerindeki iki projesinin ihalesini gerçekleştireceğini duyurdu. Belediye'den yapılan açıklamaya...

Çorum'un Alaca Belediyesi, 2 milyon TL değerindeki iki projesinin ihalesini gerçekleştireceğini duyurdu.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, bir ay içerisinde ihalesi gerçekleştirilecek projelerden birinin, Denizhan Mahallesi'ndeki pazar yerinin üstünün kapatılması, diğerinin ise Alaca Deresi'nin etrafına yapılacak olan park ve yürüyüş parkurları olduğu belirtildi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, iki projenin değerinin 2 milyon TL'yi bulduğunu ifade etti. Başkan Eyvaz, ''İki projenin yaklaşık bir ay içerisinde ihaleye çıkılmasıyla birlikte Alaca Belediyesi olarak, 2013 yılına hızlı bir giriş yapmış olacağız.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Alacalı vatandaşların, huzur ve refah seviyesini yükseltmek amacında olduklarının altını çizen Eyvaz, ''Pazar yerinin üstünün kapatılması hem burada bulunan pazar esnafı hem de vatandaşlarımız açısından önemli bir uygulama olacak.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: