Çorum'da "Aile Eğitim Programı" Faaliyetleri

Çorum'da, sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla başlatılan aile eğitim programı kapsamında bin 80 kişiye seminer verildiği bildirildi.

Çorum'da, sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla başlatılan aile eğitim programı kapsamında bin 80 kişiye seminer verildiği bildirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla hazırlanan aile eğitim programı kapsamında verilen seminerlerin devam ettiği belirtildi. Çorum'da da eğitimlerin yaygınlaştırılması amacıyla yürütülen çalışmaların devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunları kaydedildi: "İlimizde de eğitimler tüm hızıyla devam etmektedir. 2014 yılı içerisinde Aile Eğitim Programı Formatörü Ahmet Yakut'un koordinesinde, başta Sakarya İlkokulu konferans salonunda olmak üzere Emre Camisi'nde, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğiyle de Turgut Özal Konferans Salonu'nda toplam 8 ayrı seminer programı düzenlenmiştir. Bu seminerlere ise bin 80 kişi katılım göstermiş bulunmaktadır. Sağlıklı, mutlu, müreffeh ve güçlü ailelerin oluşturulması amacıyla yapılan planlama doğrultusunda eğitim çalışmalarımız devam etmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: