Çorum'da çiftçilere 360 damızlık düve dağıtıldı

Çorum'da Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere 360 damızlık düve dağıtıldı. Merkeze bağlı Tanrıvermiş...

Çorum'da Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından çiftçilere 360 damızlık düve dağıtıldı.
Merkeze bağlı Tanrıvermiş köyünde düzenlenen düve dağıtım törenine Çorum Valisi Nurullah Çakır, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu ve Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı ile çok sayıda çiftçi katıldı. Köyde düzenlenen dağıtım töreninde konuşan Salim Uslu, iktidar olarak başarılarının bir köyde rahatça konuşulabileceğini aktardı. Türkiye genelinde kendini gösteren büyümenin küçük bir köyde de kendini her anlamda hissettiğini belirten Uslu, "İş adamlarının yanı sıra köyde yaşayan vatandaşlarımızında her derdine çözüm buluyoruz. Bugün bizim yaptığımız işlerin bir tanesini daha burada görmekteyiz." dedi.
Çorum Valisi Nurullah Çakır da insanlık var oldukça hayvancılığın da var olacağını dile getirdi. Hayvancılığın gelişmesinde atılan büyük adımlar olduğuna dikkat çeken Çakır, "Ülkemizde bulunan tarım kooperatiflerini üreticileri iyi bir noktaya getirdiği kanaatindeyim. Son bir ay içerisinde üçüncü kooperatifimizi açmış olacağız. Tarım ve hayvancılık gibi büyük değerlerin farkına varmak lazım." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz