Çorum'da Ilköğretim Okulları Arasında Futbol Şenliği Düzenlenecek

ÇORUM (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu'nun, amatör ve profesyonel kulüplerin yürüteceği tüm 12 yaş ve altı çocuk projelerini teşvik etmek

ÇORUM (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu'nun, amatör ve profesyonel kulüplerin yürüteceği tüm 12 yaş ve altı çocuk projelerini teşvik etmek amacıyla organize ettiği Kulüp Okul Futbol Eğitim Organizasyonları Projesi kapsamında futbol şenliği düzenlenecek.

Kulüp Okul Futbol Eğitim Organizasyonları Projesi il koordinatörü Selim Sümer, futbol kulüplerinin altyapısını güçlendirmek ve yetenekli çocukların belirlenmesini sağlamak amacıyla böyle bir programın hazırlandığını söyledi.

Sümer, Çorum'da okullar arası işbirliğinin güçlendirilmesinin hedeflendiğini ve bu amaçla kent genelinden 28 okulun katılacağı şenliğin 7 Mart Perşembe günü Mimar Sinan Sentetik sahasında gerçekleştirileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül ise gerçekleştirilecek futbol şenliğinde minik yetenekleri izleme fırsatı yakalayacaklarını ifade ederek, "Türk futbolunun geleceğini oluşturacak olan Kulüp Okul Futbol Eğitim Organizasyonları Projesi kapsamında belirlenecek yetenekli çocuklarımız iyi futbol eğitimi alma fırsatı yakalayacaklar "dedi.

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: