Çorum'da, Kurban Bayramı Arifesinde Mezarlıklar Ziyaretçi Akınına Uğradı

ÇORUM (A.A) - Çorum'da Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlıklara akın etti.

ÇORUM (A.A) - Çorum'da Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlar, yakınlarının kabirlerini ziyaret etmek için mezarlıklara akın etti.

Çorum'da bulunan Hıdırlık, Çiftlik ve Ulu Mezarlığı, Kurban Bayramı arifesinde ziyaretçi akınına uğruyor.

Mezarlıklar Müdürü Haşim Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 haftadır bayram için hazırlık yaptıklarını belirterek, ziyaret için gelen vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Kurban Bayramı öncesi kentteki tüm mezarlıklarda temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını ifade eden Avcı, "Çorum Belediyesi Hıdırlık, Çiftlik ve Ulu Mezarlıklarında temizlik çalışmalarını tamamladı. Arefe günü ve Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm tedbirleri aldık" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: