Çorum’da 'muhsin Yazıcıoğlu Fotoğraf Sergisi' Açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çorum İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Çorum Şube Başkanlığı tarafından Muhsin...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çorum İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Çorum Şube Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu’nu anma etkinlikleri kapsamında “21. Yüzyılda Bir Alperen Muhsin Yazıcıoğlu” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Hürriyet meydanındaki sergi açılışına BBP YİK Üyesi Hakkı Öznur, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, BBP Çorum İl Başkanı Erdal Özkan ve vatandaşlar katıldı.

Sergi öncesi bir açılış konuşması yapan BBP YİK Üyesi Hakkı Öznur, İmralı canisi ile görüşmeler yapıldığını hatırlatarak, “Terör sorunu müzakere edilerek değil, mücadele edilerek çözülür. Dün İstanbul’un göbeğinde PKK ve devlet düşmanları gösteriler yaptı. Devlet bunu izledi. Devlete ve bu milletin çocuklarına kurşun sıkanlarla pazarlık yapanlara millet hesabını soracaktır” diye konuştu.

Reklam
Reklam

25 Mart 2009 tarihinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit düştüğünü dile getiren Öznur, 55 yıllık ömrüne çok güzel şeyler sığdıran Yazıcıoğlu’nun yiğit gibi doğduğunu, yiğit gibi yaşadığını ve yiğit gibi şehit olduğunu kaydetti. Türk olmanın, Türk bayrağı taşımanın suç haline geldiğini savunan Öznur, artık iş yerine ay yıldızlı Türk bayrağı asılınca provokasyon olarak nitelendirildiğini öne sürdü.

Türkiye’nin gündemini İmralı canisinin belirlediğini kaydeden Öznur, “Şu unutulmalıdır ki Alperenler varolduğu müddetçe bu ülkede ne ezan susacak, ne bayrak inecek. İftiralar, tehditler bize vız gelir. Birilerinin ABD’si, İsrail’i, Avrupa’sı varsa; bizim de Allah’ımız var. Arkamızda bu millet var” ifadelerini kullandı.

Son günlerde sahte demokratların çoğaldığının altını çizen Öznur, “Muhsin Başkan darbecilere, cuntacılara meydan okudu. O dönem hiç kimsenin sesi çıkmıyordu. Birileri cuntacıların şakşakcılığı yaparken o dönem post modern bu darbe karşısında sadece Muhsin başkan dik durdu” diyerek sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Öznur’un konuşmasının ardından serginin açılışına geçildi. BBP YİK Üyesi Hakkı Öznur ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan’an açılış kurdelesi kesilen sergi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: